Mijn eerste kosten (of investering?)

1 min leestijd

Vorige week heb ik een account aangemaakt op het affiliatenetwerk van PayPro. PayPro is een payment provider voor productaanbieders die consumenten via hun website willen laten betalen. Daarnaast heeft PayPro een uitgebreid affiliatenetwerk om de producten van de aangesloten verkopers via het Internet te verkopen. Na diverse goede reviews op het Internet te hebben gelezen over de affiliateprogramma’s van PayPro besloten om daar op zoek te gaan naar mijn eerste niche.

Met mijn registratie half afgerond (kopie ID aangeleverd, nu alleen nog de raamovereenkomst tekenen) kreeg ik gisteren de volgende e-mail van PayPro.

Kosten of investering

Mijn eerste reactie was: “Nou, lekker is dat! Overal lees je dat PayPro gratis is krijg ik dit!”. De hele reden dat ik met affiliate marketing begin is dat ik geen cent te besteden heb. Maar niet doen dan? Of een ander affiliatenetwerk zoeken wat niet deze kosten rekent? Nee…. ik ga het betalen! En ik zie het niet als kosten maar als investering. PayPro biedt de mogelijkheid om het volledige bedrag van de compliance fee terug te verdienen. Het enige wat je daarvoor moet doen is producten verkopen via hun affilateprogramma. Duh, dat was ik toch al van plan!

Dus… zojuist mijn eerste investering gedaan van €30,25. Kijken hoe lang het duurt voordat ik het volledige bedrag heb terugverdiend. Via deze site houd ik je op de hoogte.