Online geld verdienen in 7 stappen deel 8

5 min leestijd

Vind je eerste probleem en los dat gratis op. Vervolgens vind je meer problemen en verkoop je de oplossingen die je te bieden hebt. Blijf dit doen, steeds maar weer. Doe je dit vaak genoeg dan maakt het op een gegeven moment niet meer uit hoe succesvol één product is omdat je meerdere bronnen passief inkomen hebt opgebouwd. Iedere maand steeds weer online geld verdienen is voor jou nu geen droom meer maar realiteit.

Stap 7: Herhaal deze stappen en creëer meerdere stromen passief inkomen

De basis voor succes met online geld verdienen is simpel. Bedenk iets wat meer inkomsten genereert dan dat het kost en dupliceer dit. Doorloop dit proces een aantal maal en je creëert voor jezelf meerdere stromen passief inkomen. Meerdere stromen passief inkomen die jou financiële onafhankelijkheid brengen.

De sleutel is om een niche op het Internet te vinden waar men pijn voelt en iets aan te bieden wat die pijn verlicht. Daarmee is de formule voor succes:

Groot pijnpunt + Simpele oplossing x Effectieve marketing = € Winst

Het intrigerende aan deze hele formule is dat je zowel de pijnpunten, de oplossingen en de marketing resources die je nodig hebt allemaal online kunt vinden:

  • Je kunt de onderzoeken die de pijn blootleggen kopen
  • Je kunt lid worden van groepen die problemen en oplossingen bespreken
  • Je kunt je inschrijven op nieuwsbrieven die bomvol met nieuwe ideeën staan
  • Je kunt mentors en specialisten inhuren voor hulp met wat er allemaal nodig is
  • Je kunt mastermind groepen opzetten om je ideeën te testen
  • Je kunt seminars bijwonen en relaties opbouwen met leraren en mentors
  • Je kunt tonnen aan gratis informatie vinden

In andere woorden, alles wat je nodig hebt om succesvol online geld te verdienen is al online beschikbaar. Je hoeft het alleen maar te pakken, de beste manier te bedenken om alles bij elkaar te brengen en het dan simpelweg te doen.

Zet nu de eerste stap naar financiële vrijheid

Om financieel vrij, onafhankelijk en succesvol in online geld verdienen te zijn is het jouw missie om meerdere stromen passief inkomen op te bouwen. Stromen passief inkomen die je van waar ook ter wereld kunt opbouwen en onderhouden. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een laptop en toegang tot het Internet.

Neem actie! En maak je niet druk over wat dan ook. Ga niet doemdenken, verzand niet in zelfkritiek, heb geen angst om te falen en geen angst voor succes. Begin klein, stapje voor stapje. Hoe? Door je eerste stroom passief inkomen op te zetten. Dit kan zo simpel zijn als het maken van een werkboek op basis van een boek in het publieke domein en dit op PayPro zetten. Of als je liever in het Engels werkt en het gelijk internationaal aan wilt pakken zet je het op Clickbank.

Financiële onafhankelijkheid bereik je hier met één stroom passief inkomen dus herhaal het. Interview je automonteur over hoe je je benzineverbruik kunt optimaliseren en maak hier een product van. Wees creatief, denk out of the box. Kijk goed om je heen en ontdek de kansen die overal te vinden zijn.

Succes is onvermijdelijk

Doe dit een tijdje en je bereikt een punt dat je niet meer alleen maar werkt om te kunnen leven. Je huur of hypotheek is betaald, je vaste lasten zijn betaald en je rijdt in de auto die je altijd graag wilde hebben. Het klinkt nu nog als een droom en heel ver weg. Maar het is echt niet moeilijk. Het enige wat het van je vraagt is om consequent actie te nemen. Doe iedere dag iets om jouw eigen online imperium op te bouwen. Al is het maar een uurtje, maar werk er iedere dag aan. En dan komt er onvermijdelijk een keer een dag dat je ‘s morgens wakker word, je e-mail checkt, je banksaldo controleert en alleen maar glimlacht. Hoe cool is dat!

Inner game

Hoe is het inmiddels met je mindset gesteld? Heb je alle vorige tips in de praktijk gebracht? Je bent aan het einde gekomen van deze artikelreeks over online geld verdienen en financiële vrijheid voor jezelf te creëren. We sluiten af met nog een tweetal tips die jouw mindset naar een hoger peil brengen.

Inner game tip 16: Het leven is bedoeld als avontuur

Een van de grootste voordelen van online geld verdienen zoals beschreven in deze artikelreeks is dat je het overal kunt doen. Je runt je hele bedrijf letterlijk vanaf je laptop op de plek waar ook ter wereld dat jij maar wilt. Geen dresscode, geen kantooruren en geen tijdklok waar je de dag mee begint en eindigt. Fantastisch natuurlijk maar die mate van vrijheid brengt wel een nieuwe uitdaging met zich mee.

De motor van jouw succes op de lange termijn loopt op het steeds weer hebben van nieuwe ideeën. Om dit te kunnen blijven doen is het belangrijk dat je je horizon blijft verbreden. Ga op avontuur, doe leuke dingen en heb plezier en de ideeën komen vanzelf.

Inner game tip 17: Vernietig om te creëren

Om nieuwe mooie dingen in het leven aan te trekken moet je eerst oude gewoonten en “systemen van leven” afbreken. Breek af wat je niet meer wil om zo ruimte te creëren voor wat je wel wil. Dit kan overigens best eng zijn. Je geeft namelijk de zekerheid van het bekende op en zet een stap richting de onzekerheid van het onbekende. Dit is echter wel precies het punt waar jij bepaald hoe serieus je bent. Wil je de zekerheid en tegelijkertijd de onvrede van je huidige leven behouden? Of neem je de duik in het diepe en kies je voor een toekomst van vrijheid en financiële onafhankelijkheid? Ik heb mijn keuze gemaakt, jij ook?